Читај ми!

Никола Дорић

Тенор

 

Никола Дорић (1970) је завршио нижу музичку школу "Коста Манојловић" у Земуну, а затим СМШ "Јосип Славенски" у Београду.
Студирао је соло певање на ФМУ у Београду, у класи Ирине Арсикин и на ФУ у Нишу, у класи Виолете Радаковић. Од 1993. године је стални члан хора Позоришта на Теразијама, а од 1994. је запослен у Хору РТС. Током каријере наступао је и снимао са појцем Павлом Аксентијевићем,ансамблом Musica Antica Serbiana, Београдским камерним хором, хором Војске Србије "Станислав Бинички", као и са бројним другим београдским и српским академским хоровима и црквеним певачким дружинама.

Аутор емисије: Ана Ћирица

Позитивна трема Позитивна трема

Autor:
Ана Ћирица

Ауторска емисија усмерена је на нашу музичку сцену и бави се превсходно темама у вези са класичном музиком, уз повремене искораке у друге области (џез, "world music"). Циљеви ове емисије су информативног и едукативног карактера: усмерити пажњу ка музичким уметницима који нису довољно медијски експонирани, младима који тек стасавају на том пољу, као и музичарима који нису у првом плану на концертним подијумима... [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије