Читај ми!

У сусрет  Дану Радио Београда

Поводом 1. октобра Дана Радио Београда гошће емисије су Наташа Ракетић и Мирјана Никић, добитнице овогодишње награде „Златни микрофон" коју  Радио Београд додељује заслужним појединцима за вишегодишњи рад, стваралаштво, допринос квалитету и слушаности програма.

Наташа Ракетић је дипломирала на Факултету политичких наука у Београду и стекла звање дипломирани политиколог за новинарство и информисање. Радијску каријеру започела је почетком деведесетих година у Радио Ужицу као новинар сарадник, а затим на локалној ТВ станици и радио Луни као уредник-водитељ информативног програма. Године 1997. долази у радио Београд 202 и обавља послове уредника вести, уредника и водитеља Дневника и политичког магазина „Гост дана", ради и као презентер и уредник сложених програмских пројеката (Лето на Ади, Фазон 202, јутарњи програм). Уредник и водитељ централног дневника „Новости дана" Првог програма Радио Београда постаје 2009. године и тај посао у континуитету овавља и данас.

Мирјана Никић је у више наврата уређивала и водила Јутарњи програм, затим редакцију за иностранство, „Вечерас заједно"; трочасовну емисију „Таласање", а онда „Магазин на Првом". Незабораван и доминантан траг оставља у ауторским емисијама „Пулс" и „Којекуде" са Елизабетом Арсеновић. Тај радијски двојац реализовао је око хиљаду сложених емисија, највише репортажа, снимљених на терену широм Србије и региона. Неке од емисија су награђене и престижним наградама на домаћим и иностраним фестивалима.

Уредница емисије је Снежана Бићанин

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара