Читај ми!

Српско друштво истраживача рака

Са представницама Српског друштва истраживача рака (СДИР) ћемо разговарати о научној конференцији коју ће наредне недеље организовати у Београду, о активностима Друштва, као и о доприносу наше научне заједнице глобалним истраживањима која за циљ имају ефикаснију дијагностику, али и прецизно лечење различитих типова карцинома.

Српско друштво истраживача рака (СДИР) основано је у новембру 2010. године, а поред унапређивања услова за истраживања рака у нашој земљи, Друштво организује научне скупове и учествује у организацији стручних усавршавања за своје чланове.

Шести конгрес СДИР-а са мотом “Кроз сарадњу до иновација у истраживању рака” ће бити организован од 2. до 4. октобра у Београду и окупиће бројне истраживаче из Србије, али и из иностранства.

Више информација о самом конгресу, раду Друштва, али и о напретку у истраживањима рака у Србији и глобално ћемо разговарати са др Миленом Чавић, председницом СДИР-а, др Милицом Пешић, потпредседницом СДИР-а и др Аном Дамјановић Величковић, чланицом организационог одбора СДИР-6 конгреса.

Хоћу да знам Хоћу да знам

Autor:
Томица Мишљеновић

Eмисијa „Хоћу да знам“, посвећенa je популарној науци, која ће сваког четвртка од 9 до 10 сати, почев од 1. октобра 2020. доносити преглед вести и занимљивости из света науке, разговоре са истраживачима и одговоре на питања слушалаца. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара