Читај ми!

,,Смене без опомене"

Татјана Росић Илић и Ненад Милошевић

Управни одбор Српског књижевног друштва (СКД) разрешио је Татјану Росић Илић функције главне и одговорне уреднице ,,Књижевног магазина" и именовао Љубицу Арсић за в.д. главне и одговорне уреднице. Јасмина Топић именована је за в.д. оперативне уреднице ,,Књижевног магазина", док ће остали чланови УО активно учествовати у раду редакције, саопштило је 5. септембра СКД. Татјана Росић Илић разрешена је, како је наведено, због неиспуњавања издавачког плана и финансијске неодговорности. Разрешењем главне и одговорне уреднице, иначе, престаје мандат и другим члановима редакције ,,Књижевног магазина".

Седници су присуствовали: потпредседница УО Љубица Арсић, Ивана Миланков, Славица Гароња, Јасмина Топић и председник УО Ненад Милошевић, док су Марија Шимоковиц и Мирјана Митровић биле оправдано одсутне, стоји у саопштењу СКД.

Татјана Росић Илић обратила се јавности отвореним писмом у коме, између осталог каже да су у питању ,,ружне, злонамерне и опасне а потпуно неутемељене оптужбе"...

За Спорове у култури говоре др Татјана Росић Илић, теоретичарка књижевности и медија, редовна професорка на Факултету за медије и комуникације и Ненад Милошевић, песник и новинар РТС-а, председник Управног одбора Српског књижевног друштва.

Емисију припрема и води: Тања Живковић.

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!