Читај ми!

Еколошки магазин

Сава неће питати ко је бушио  

Требало би да постоји документација о бушењу Савског насипа. Требало би да се налази у Градској управи. Требало би да је заинтересованим грађанима омогућен увид. Не би требало да им, када дођу и пристојно оставе личне карте на улазу, обезбеђење заврће руке. Грађани Савских блокова још једном су покушали да остваре своја законом загарантована права.

Нису кучићи криви што их има више него оних чијима би могли да се назову. И онима који им помажу треба помоћ. Три девојке су покренуле страницу Retro to the rescue за продају половних ствари, а прикупљени новац донирају азилима и плаћају лечење животиња. Чућете Ивану Дељанин.

Kако је Звездарска шума неколико година пошто су је грађани одбранили од инвеститорског урбанизма; шта ниче на Хомољу, осим биљака и откуд идеја да се аква парк гради тамо где једва има воде за пиће - гост емисије је др Мирослав Демајо, биолог.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво