Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

 Постојање различитих радних ангажмана заснованих на исто тако различитим уговорима, од којих је најпознатији, и најчешћи, уговор о привременим и повременим пословима, не значе и радноправни статус у смислу Закона. 

Како се, у правно-формалном смислу,  заснива радни однос и шта значи данас реч радник, говори професор др Љубинка Ковачевић, професор Радног права и заменик  шефа Катедре за јавно право на Правном факултету Универзитета у Београду.
Проблеми младих и шта рећи или, боље, учинити када вам дете саопшти да је веома усамљено и не зна куда даље. Чућемо савет Стефана Менковића, психолога у Саветовалишту за младе при земунском дому здравља.

Предстојећи Фестивал науке у Београду окупиће око 800 учесника из земље и иностранства у око 170 занимљивих и популарних научних програма – наглашава Зорана Минчић, пи-ар Фестивала.

Уз сервисне информације и редовне рубрике, подсетићемо вас на лепоте Сијеринске бање, знаменитости Кладова, а и упознати са Пазарком. Како је недовољно уређење и обезбеђеност старог бунара, на срећу без воде, умало коштало живота једног 15-годишњег дечака из Књажевца, поука је свима нама и позив да, нарочито у дане празника, поведемо рачуна о својој деци и простору у коме се крећу.
Музику бира Јелена Веселиновић, емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво