Дневни магазин културе

Из садржаја емисије издвајамо:

У данашњим Културним круговима пратићемо избор новог Извршног одбора САНУ. Бираће се председник, два потпредседника и генерални секретар.

Вечерас се отвара 6. Београдски месец фотографије у Кући легата. Биће представљено пет самосталних пројеката домаћих и интернационалних фотографа, као и изложба добитника награда конкурса ,,Нови таленти 2023” (Франциска Легат, Кеан Лаи, Тјенђун Ли и Стефан Павић). Тим поводом, историчарка уметности и кустос Ана Шћепановић представиће програм Београдског месеца фотографије.

Сазнаћемо победника 51. Међународног такмичење Музичке омладине „Jeunesses Musicales”, које је завршено синоћ у Задужбини Илије М. Коларца. Говорићемо и о 70. Мартовском фестивалу, који ће до 2. априла публици представити богат такмичарски и ревијални филмски програм, али и мноштво пратећих садржаја – радионица, трибина, промоција.

Емисију води Тања Живковић.

 

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво