Најава културних догађаја

Културни водич

И данашње издање културног водича Радио Београда 2 најављује најважније овонедељне културно-уметничке догађаје из готово свих области, у читавој Србији.

Као један од атрактвних пројеката је издвојена је X изложба Медведи - у част пролећа", у УК Пароброд", која окупља и представља радове чак 50 уметника из целог света.

Пројекат, који већ деценију организује уметнички колектив Медведи" има и свој манифест којим је дефинисано стварање зеједнице у Београду и иностранству као и међусобно повезивање младих аутора. На тај начин је удружење широј публици понудило иновативан и занимљив садржај - како су аутори из целог света, различитих сензибилитета и стилова, а окупљени око једне теме.

Овогодишње издање ће као гошћа емисије представити Мања Лекић, графичарка и дизајнерка – кооснивачица уметничког колектива.

Уредница и ауторка емисије: Љубица Крминац

Кибицфенстер

Autor:
Група аутора

У некој врсти културног информатора за недељу која је почела, чућете аргументован избор и препоруку новинара и уредника РБ 2 из догађаја у култури који су у понуди у тој недељи. Свака емисија има и госта (госте), чији избор диктира актуелност – то је неко ко нешто ради у тој недељи или је везан за неки пројекат који је у току. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво