Читај ми!

Јутарњи викенд програм

У пољу шунда, култура - коров! (Из збирке афоризама „Мини-Малац")

„Митар Ђерић Лаки има тај дар да кратким и ефектним ударцима погоди место које се не брани... Тај дар је, вероватно, наследио од неког претка или свога народа који му је велика и драгоцена инспирација". Овако је о госту Новог дана Митру Ђерићу и његовој књизи „Мини-Малац" говорио Душан Ковачевић.

Шта је суштина популарног празника „Halloween" или Ноћ вештица, који се прославља у време празника Свих светих, према западнохришћанској традицији, објасниће Његова преузвишеност надбискуп београдски и митрополит господин Станислав Хочевар.

Зашто је медитеранска исхрана здрава за нас и како изгледа медитеранска исхрана у српским условима. Савет: проф. др Весна Димитријевић Срећковић.

На Институту за кардиоваскуларне болести „Дедиње" у Београду недавно је урађена прва самостална тзв. Росова операција. Ова веома захтевна процедура, која се ради први пут на Западном Балкану, представља корак напред у српској медицини, изјавио је проф. др Милован Бојић, директор Института. За Нови дан о Росовој процедури говори доц. др Слободан Мићовић, управник Кардиохирургије Института „Дедиње".

У емисији ћете чути и друге редовне рубрике и сервисне информације.

Музику бира Јелена Веселиновић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

 

 

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи