Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

Задужбина Симе Андрејевића Игуманова расписала je конкурс за доделу стипендија ученицима и студентима са Косова и Метохије. Тим поводом, наш гост је господин Светислав Божић, композитор и академик, члан Управног одбора Задужбине.

У Руском дому науке и културе у Београду представљена је књига „Транссибир" ауторке Гордане Влаховић. Доносимо запис са тог догађаја.

У рубрици о храни говоримо о коштуњавом воћу и њиховој корисности за наш организам. Чућете савете Маје Бошковић Мандић.

Тим стручњака на Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње извео је прву хибридну процедуру у којој је у једном чину урађено више оперативних захвата. Тиме је омогућено лечење тешко оболелом пацијенту, који ‒ да таква операција није урађена ‒ сигурно не би могао да преживи. О операцији, али и о болестима и проблемима кардиоваскуларног система уоченим код људи који су прележали ковид, говори др Михаило Фаркић, супспецијалиста кардиологије и начелник Центра за структурне болести срца на Институту Дедиње.

Друге редовне рубрике и сервисне информације. Музику бира Јелена Веселиновић, емисију припрема и води Драгана Вељковић.

 

 

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи