Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

„Сваки човек, у светој тајни крштења, добије свог анђела чувара, који је до краја живота уз њега, бди над њим, помаже му да у свакој тешкоћи пронађе прави пут, а људи треба да одлуче да ли ће изабрати тај или неки други пут. Анђели нас никада неће напустити, без обзира што грешимо, јер је љубав Господња другачија, несхватљива људском поимању љубави," каже професор др Србољуб Убипариповић, професор на Катедри за Литургику Православног богословског факултета у Београду.

Доношењем Устава 1869. године, тзв. Намесничког устава, у Србији је био уведен представнички систем, али без парламентарне владавине - истиче професор др Зоран Мирковић, шеф Катедре за историју српског права и декан Правног факултета Универзитета у Београду.

Како разликовати хиперактивно од немирног детета и како васпитавати такву децу - чућемо савет дефектолога докторке Весне Сузовић, чланице тима Саветовалишта за младе у земунском Дому здравља.

У складу са великим Васкршњим постом, добићемо предлог професорке др Весне Димитријевић Срећковић за здрав посни ручак.

Пружићемо и преглед дешавања у култури Србије и друге редовне рубрике.

Број телефона за укључење у наш програм је 011-3229-653, а имејл адреса novidan@rts.rs

Музику бира Јелена Веселиновић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи