Читај ми!

Еколошки магазин

Дивљи кувар

Травар Момчило Антонијевић у новој књизи сабрао је рецепте са дивљим, лековитим и мирисним биљем. Уз сваки иде и QR код, који вас води на YouTube, где можете да видите како се јело прави. Уз, рецимо, јела од сремуша, ратлук од зове и дивљих боровница, уз узбудљиво пиће Драматичњак, ту су и приче о људима који су изабрали пут дивљине и природе.

Спрема се мини хидроелектрана на реци Тимок. Спрема се и рудник злата на Хомољу. Одузимање земље и цијанид. Чућете Јелену Анасоновић.

Још једна седница о Генералном урбанистичком плану Новог Сада протекла је бурно и уз људе у црном.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом