Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

По чему се издваја ова недеља, коју у Православној традицији називамо Сиропусном, уочи великог Васкршњег поста, - реч професора др Србољуба Убипариповића.

Почињемо и нову рубрику Српска духовност и државност - Доношење првих устава и закона у 19. веку, наш водич кроз ово поље је професор др Зоран Мирковић, шеф Катедре за историју српског права и декан Правног факултета Универзитета у Београду. Наша прва тема је Турски хатишериф из 1830. године.

Живот на цртицу и Други живот на цртицу две су књиге о којима разговарамо са аутором Дејаном Грујићем.

Колико су афоризми Драгутина Минића Карла, које је написао 2014. године били предсказујући, али и шта је обележило 2021. годину, о чему је писао у свом Карловом углу број 10.

Представљамо и Весну Сузовић, дефектолога и Миљану Ћоровић, психолога у Земунском дому здравља.

За слушаоце смо, уочи предстојећег 8. марта, припремили и поклоне. Реч је о књигама Живот на цртицу и Други живот на цртицу као и Карлов угао 10. Наиме, то су поклони аутора које ћете чути у емисији.

Број телефона који можете да позовете и добијете поклоне или да прокоментаришете нешто од онога што чујете у нашем Јутру је 011-3229 653.

Друге редовне рубрике и сервисне информације.

Музику одабира Јелена Веселиновић, емисију припрема и води Драгана Вељковић

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи