Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

Зашто је дијалог и међусобна комуникација људи пресудна за нашу будућност, - у беседи на трибини „Четвртком на Машинцу", објашњава Патријарх српски господин Порфирије.

80 година је протекло од Игманског марша, још једне страшне епопеје нашег народа у Другом светском рату. Међутим, ова годишњица је протекла готово заборављено.

На планину Игман и на слободарски дух нашег народа подсећа нас Горан Лучић, туристички водич и уредник Портала Слободна Херцеговина.

Ново постање чији је творац човек и његова незајажљива жеља за моћи, једна је од тема књиге „Човек пете димензије", коју ћемо представити у разговору са њеним аутором професором др Вукоманом Јокановићем.

У намери да се захвалимо и истакнемо значај рада наших медицинских радника у условима у којима живимо, представљамо вам Дану Ћурчин, социолога у Саветовалишту за младе Земунског дома здравља. Уједно сазнајемо и са каквим се тешкоћама и мукама бори данашња породица, у какве све поноре западају млади људи, којима је стручна помоћ неопходна да би живели свој живот нормално и достојно.

Друге редовне рубрике, сервисне информације.

Број телефона нашег Студија је 011-3229-653 а имејл адреса novidan@rts.rs

Избор музике Јелена Веселиновић, емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи