Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

У амфитеатру А на Машинском факултету поново трибине „Четвртком на Машинцу". На првој трибини, у обновљеном циклусу, на тему „Разговори о вери", говорио је српски патријарх господин Порфирије. 

Позната српско-шведска глумица, продуценткиња и редитељка Јелена Иванишевић Пауновић, позната као Јелена Мила, говори како је оживела и разумела лик Милеве Ајнштајн у истоименој својој представи о Милеви Марић Ајнштајн, која је премијерно изведена у Шведској, а прошлог лета и на српском језику, у Кући Ђуре Јакшића.

Са намером да изразимо захвалност свим оним људима који раде у домовима здравља, болницама и другим медицинским установама, упознајемо вас са некима од њих. Овога јутра је то др Бисерка Шутаковић, начелница Службе за здравствену заштиту школске деце и Саветовалишта за младе земунског дома здравља, као и главна сестра Саветовалишта Марина Бенчина.

Друге редовне рубрике, сервисне информације.

Музички уредник је Јелена Веселиновић, емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи