Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Централни гост емисије је др Зоран Вацић

У емисији Нови дан, представљамо издавачку кућу „Добродетељ" из Београда, откривамо тајне пиротског ћилима, настављамо са циклусом у коме амерички адвокат српског порекла, Стефан Каргановић говори о најзнаменитијим представницима српске политичке емиграције, а слушаоци су у прилици да чују разговор са проф.др Соњом Томовић Шундић, која је на недавно одржаној међународној научној конференцији: „Филозофија медија: Медији и наука", одржала једно од најзапеженијих излагања под називом „Медији и технологије у свијетлу Аристотеловог промишљања доброг живота".

Централни гост емисије је др Зоран Вацић који ће говорити о дванаестом конгресу историчара медицине „800 година српске медицине" који је одржан у организацији секције за историју медицине Српског лекарског друштва од 14-18 септембра.

Др Зоран Вацић ће у другом делу разговора говорити о историјату развоја стоматологије у Србији (1867-1952) - од изучених бербера до доктора стоматологије.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи