Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Иза огледала

„Једнога дана ћемо моћи да се поново загрлимо, пољубимо, да чврсто стегнемо једни другима руку. Једнога дана ова ненормалност, а не нова нормалност, мора да престане и то ускоро", каже сликарка Мирјана Ђошић, чија се изложба слика „Иза огледала" припрема у Савременој галерији у Зрењанину.

Шта за младог ствараоца значи признање као што је Вибова награда, говори овогодишњи добитник Вибове награде Жељко Желе Јовановић.

Колико је вакцинација важна у случају могућности заразе ковидом 19, да ли људи који прележе корону обавезно имају и антитела, постоје ли ризичне групе грађана које никако не би смеле да приме ни једну од четири понуђене вакцине у нашој земљи, како се држи наш медицински систем и да ли ће поред дефицитарних специјализација бити одобраване и друге специјализације ‒ нека су од питања која смо поставили Мирсаду Ђерлеку, државном секретару Министарства здравља Републике Србије.

Чућете и друге редовне рубрике и сервисне информације.

Музику бира Јелена Живковић.

Емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Број телефона за укључење у наш програм је 011-3229-653, а имејл адреса novidan@rts.rs

 

 

 

 

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи