Јутарњи викенд програм

Демаскирање историје и уметности

Слушаоци емисије Нови дан у прилици су да чују разговор са шведско-српском глумицом, режисером и продуцентом Јеленом Иванишевић Пауновић (Јеленом Милом), која ових дана борави у Београду као и са Матејом Јестровићем, аутором књиге „Преводилац: Сећања са Косова 1999. године" која је објављена у издању издавачке куће „Пешић и синови". Матеја Јестровић је рођени Дорћолац, Београђанин који је постао успешан бизнисмен у Колораду (САД), да би вођен огромном потребом да помогне свом народу на КиМ, ступио у службу специјалних јединица НАТО као преводилац за српски језик. Матејино јединствено дневничко сведочанство представља изузетно важан историјски материјал о ономе што се заиста дешавало након уласка НАТО трупа на Косово и Метохију.

Слободан Ерић, главни и одговорни уредник „Геополитике", ексклузивно за Нови дан представља садржај текста академика Косте Чавошког: „Комунистичка антисрпска картографија", објављеног у последњем броју магазина „Геополитика".

Емисију уређује и води Биљана Ђоровић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи