Шта ћу са толиким временом кад сам навикао да га немам

Филозофија короне из угла вежбања и здравља

Хипокинезија (смањено кретање) је узрок многих поремећаја у организму човека, али је и последица нездравог начина живота. Колико су ванредно стање и уопште пандемија ковида 19 утицали на наше здравље, на шта нас упозорава ова ситуација и како наставити даље? Одговоре на ова и друга питања потражили смо од госта Новог дана професора др Веска Драшковића, академика Српске краљевске асоцијације академика и научника, редовног члана Међународне истраживачке академије наука и уметности, професора на Кемеровском државном Универзитету, где учествује, у статусу научника, на пројекту „Стратешки центар за виталност нације".

Укључићемо се и сазнaти шта се дешава у културном животу Шапца, Зрењанина, понешто и у Београду, док ће нас Слађана Милетић повести на кратко путовање кроз Овчарско-кабларску клисуру и чачански крај.
Број телефона на који можете да се укључите у наш програм је 011-3229-653, а имејл адреса novidan@rts.rs.

Емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи