Дионис

Емисија за љубитеље живота

Коначно се кулинарска револуција креће ретроградно. Све велике кухиње завириле су у своја вековна наслеђа, уз која су генерације одрастале - без адитива и конзерванса, без вештачких боја и заслађивача. Зато су традиционални рецепти само они који су настали до Другог светског рата јер се у домаћој кухињи тога доба нису користиле индустријски прерађене намирнице.

Књига „Традиционални рецепти домаће српске кухиње" аутора Миодрага Илића, госта у Дионису, представља ризницу података који не говоре само о саставу јела већ и о једном начину живота у којем је храна дубоко повезана са културом и обичајима...

Аутор емисије: Дијана Ивановић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње