Дионис

Емисија за љубитеље живота

Када у јесен у шетњи шумом покупимо неки жир и играмо се преврћући га по рукама, или понесемо кући као украс, и не слутимо да се у њему крије готово саврешена храна. Пециво од жира има најпунији укус који можете да замислите... Можда мање укусно звучи месо од јазавца, али све то у својим најдубљим шумама крије Србија и открива само понекад, на етно сајмовима. Један је управо заврешен на Београдском сајму - били смо тамо и забележили понешто...

Музика: Ивана Ђорђевић

Аутор: Дијана Ивановић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње