Какво месо једемо?

После меса непознатог порекла у Александровцу, откривена је и нелегална кланица у Трнави код Чачка. Какво месо једемо и како ветеринарска инспекција проверава квалитет меса на тржишту овога јутра питамо Љиљану Ивањац из Ветеринарске инспекције Министарства пољпривреде, водопривреде и шумарства.

И овога јутра у програм нам се укључује наш дописник из Брисела Душан Гајић. Пропратићемо последњи дан боравка студената маратонаца у седишту ЕУ.

Најављујемо отварање 11. Бијенала уметничког дечијег израза БУДИ, једне од највећих и најкреативнијих манифестација за децу у Србији. О програму разговарамо са оснивачем и програмским директором Банетом Радовановићем.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом