Читај ми!

Како припремити организам на нагле временске промене?

Од понедељка у Србију је могуће увести аутомобил из Америке. То се односи на путничка и лака теретна возила, а услови су прописани Прaвилником о испитивању, који је усаглашен са европским директивама. Шта то подразумева и како ће увоз тих аутомобила утицати на домаће тржиште сазнаћемо у разговору са Петром Величковићем, ПР-ом сајта "Половни аутомобили".

Промена времена дошла је нагло и већина је осетила здравствене тегобе. То нас је подсетило да морамо да припремимо наш организам за јесење и зимске дане и обезбедимо му бољи имунитет. Витамини и суплементи су кључни за јачање имунолошког система, али сваки од њих има другачију сврху. Није, зато, на одмет прича о томе кад и како користити суплементе , како их комбиновати и кад доносе више штете него користи? Саговорник нам је доктор медицинских наука Жељко Влаисављевић.

Археолошка истраживања су изузетно захтевна, што ову науку свстава у ред најкомплекснијих. Да ње није не бисмо много знали о томе ко су нам преци, како се некад живело и како смо повезани са другим цивилизацијама. Нема бољег начина да се у то уверимо до доброг документарца који нас води кроз све фазе тог сложеног посла. Један такав сниман је на остацима римских рудника и насеља на планини Космај и недавно представљен публици. Гост нам је сценариста и редитељ Растко Шејић.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи