Читај ми!

Онлајн библиотека за слепе и слабовиде

Једна од највећих библиотека за слепе у региону, Библиотека „Др Милан Будимир", у којој се за потребе слепих и слабовидих читалаца израђују књиге на Брајевом писму и у аудио формату, промовисала је јуче и онлајн библиотеку. Наш саговорник тим поводом је Борис Дончић уредник студија библиотеке за слепе Др Милан Будимир.

Град Нови Сад, Градска управа за спорт и омладину, Канцеларија за младе са партнерима и Средњом машинском школом реализоваће пројекат "Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2024". Овог јутра о томе ко може да учествује, на који начин ће бити реализовани тренинзи и која знања и олакшицре фдоносе разговарамо са Стефаном Иветићем једним од тренера на овом пројекту.  Град Нови Сад, Градска управа за спорт и омладину, Канцеларија за младе са партнерима и Средњом машинском школом реализоваће пројекат "Ка већој запошљивости младих у Новом Саду 2024". Овог јутра о томе ко може да учествује, на који начин ће бити реализовани тренинзи и која знања и олакшицре фдоносе разговарамо са Стефаном Иветићем једним од тренера на овом пројекту.

Пред крај лета, по традицији,  бирају се најлепше ужичко двориште и балкон. За најлепше на овогодишњем конкурсу проглашено је двориште Милене и Слободана Шуњеварића , из Злакусе.

Библиотека Центар за културу Кладово представиће резултате овогодишњих археолошких ископавања на локалитету Диана, највећем римском и рановизантијском утврђењу на подручју Ђердапа. О томе и обележавању Дечје недеље од 7. до 12. октобра директорка Библиотеке Центар за културу Кладово Жаклина Николић.

Владимир Ђуричић, директор позоришта Зоран Радмиловић у Зајечару најавиће седми Фестивал малих позоришних форми, а Стефан Вилић, историчар у Музеју Јадра рећи ће нам шта се може видети у обновљеној поставци са личним предметима осмогодишњег дечака Момчила Гаврића, најмлађег војника у Великом рату.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи