Читај ми!

Дипломатске активности Србије на маргинама заседања Генералне скупштине УН

Председник Александар Вучић учествује на 79. заседању Генералне скупштине УН у Њујорку а на маргинама скупа састаће се са више од 40 светских државника. Председник Србије учествоваће и на Самиту о будућности као и на састанку о међународној сарадњи на изградњи капацитета вештачке интелигенције. Високи представник ЕУ за спољне послове и безбедносну политику Ђузеп Борељ у среду у Њујорку организује састанак са лидерима Западног Балкана. Сличан скуп одржан је и пре неколико дана у Бриселу где је организован радни ручак председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен са балканском шесторком. Потврђено је да Србија може очекивати прву траншу помоћи у оквиру плана раста за Западни Балкан у износу од 112 милиона евра већ у октобру или новембру.

О дометима и резултатима дипломатских активности, процесима евроинтеграција и реализацији европског плана раста разговарамо са Димитријем Милићем из организације "Нови трећи пут".

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи