Читај ми!

Теодора је божји дар

Српска јуниорска репрезентативка, седамнаестогодишња Теодора Костовић, постала је шампионка Европе у Аустрији на појединачном европском првенству до 18 година. Млада Новосађанка већ је освајала неколико турнира, била у завршници Ју Ес Опена за јуниоре, жели да освоји много пехара, као њен идол Новак Ђоковић. Чланица је Тениске академије Чонкић,а о њеном главном и најјачем оружју прича нам Теодорин први тренер, који је с њом радио од пете до петнаесте године, Иван Керлета

Непознати починиоци синоћ су провалили на стадион Фудбалског клуба Партизан и оштетили терен у значајној мери пред утакмицу против Црвене звезде, саопштио је данас клуб из Хумске. Наводи се да су починиоци поливали и палили нафтне деривате по целој површини терена. Да ли у питање долази одигравање вечитог дербија, предвиђеног за сутра у 19 часова? Чека се мишљење Такмичарске комисије Супер лиге Србије, чини се да је одлагање врло реално, али сачекајмо суд компетентних и одговорних лица.

Мушка репрезентација Србије лако би могла да дође до медаље на шаховској олимпијади која се игра у Будимпешти, у току је њен сусрет са Украјином, наши тренутно стоје сасвим добро, иако играју у измењеном саставу, у односу на јучерашњи турнирски дан. Девојке имају жељу да буду међу првих десет, у току је њихов дуел са шахисткињама Аргентине. Током емисије очекујемо потврду добрих резултата, можда то буде прва јесења медаља српских спортиста на великим такмичењима. Разговарамо са Владимиром Шакотићем, извшним директором Шаховског савеза Београда.

 Партизан и Црвена звезда последњих неколико година убедљиво су најјаче екипе у регионалној лиги. Ове године поново су главни фаворити за подизање трофеја, а сада ће им први пут друштво правити још четири српска тима - Мега, Борац, Спартак и ФМП. Звезда први пут игра данас са Дубаијем, који је нови члан овог такмичења. Кошаркаши Партизана победили су првака Европе Панатинаикос резултатом 75:64 у другом припремном мечу на турниру "Павлос Јанакопулос" у Атини. На Сајму спорта разговарали смо са Марком Кешељем, државним секретаром у Министарству спорта, док је на џудо скупу Црвене звезде у дворани у Шумицама био наш саговорник Страхиња Бунчић, заједно са Марицом Перишић, обоје државни репрезентативци.

Шабачка Мачва учврстила се на врху Прве лиге Србије у фудбалу, наш саговорник је тренер `старе даме` Немања Глушица. Најављујемо, наравно, и сусрете Супер лиге Србије, чућемо и како је прошло гостовање Радио Београда 1 у Новом Пазару. У реализацији ове емисије учествују Аца Костић и Снежана Пантовић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи