Читај ми!

Браво, Звездо !

Првак Србије Црвена звезда ће по четврти пут играти у Лиги шампиона, трећи пут под тренерском палицом Владана Милојевића. Одлично је изгледао српски шампион синоћ у дуелу са норвешким шампионом Боде Глимт, све је савршено функционисало и без дилеме, пласман екипе из Љутице Богдана у елитно такмичење је апсолутно заслужен. О тој утакмици, али и о жребу за групну фазу Лиге шампиона, који се дешава данас од 18 часова у `Грималди форуму` у Монте Карлу.

Фудбалери ТСЦ-а састају се са Макабијем из Тел Авива у другом мечу плеј-офа за Лигу Европе, утакмица почиње у 21 час. Репрезентација Србије почиње нови циклус у најјачој А групи Лиге нација, заједно са Шпанијом, Данском и Швајцарском. Прву утакмицу у новом друштву "орлови" ће одиграти 5. септембра на домаћем терену против Шпаније, док ће три дана касније гостовати у Данској. У тиму неће бити Влаховића, Митровића и Сергеја Милинковића- Савића, због чега- објасниће селектор Стојковић у понедељак на конференцији за медије.

 Вест је одјекнула као гром: коморски фудбалер и некадашњи играч Црвене звезде Ел Фарду Бен нови је члан Железничара из Панчева!  Председник `дизелке` за нашу емисију потврђује ову информацију- нови члан је најуспешнији странац у историји српског фудбала, уједно и најефикаснији, са шездесет једним постигнутим голом, са Звездом је освојио пет титула првака и два пехара Купа Србије,с њом је играо и у Лиги шампиона. Наунковић каже да је жеља Панчеваца да буду екипа која ће увек ићи на победу, без обзира играли ли код куће или у гостима. Ми смо му, свакако, у име екипе и наших слушалаца, пожелели што бржи опоравак, после тешког саобраћајног удеса кога је недавно доживео и, срећом, преживео.

Спектакуларном церемонијом у Паризу отворене су Параолимпијске игре, а олимпијски пламен је запаљен и други пут овог лета у главном граду Француске, после спуштања завесе на Олимпијске игре. Око 4.400 такмичара из рекордног броја од 168 земаља света почело је поход на укупно 549 златних медаља, а надметаће се у 22 параолимпијска спорта. Српска парапливачица Катарина Драганов-Чордаш прва је такмичарка Србије која је наступила у Паризу и успела да се пласира у финале трке на 100 метара леђно, финале је заказано за 18 часова и 10 минута.

Некадашњи југословенски и српски кошаркаш Предраг Стојаковић уврштен је у Кућу славних Светске кошаркашке федерације (Фиба). О овим и другим информацијама из света спорта- данас у нашем Спортском журналу. Емисију реализују Жарко Бован, Катарина Епштајн и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.


 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару