Читај ми!

Храбро срце Хајдучко

Наравно да су спортске вести дана почетак тениског турнира Ју Ес Опен и сребро српских баскеташа, али дечаци са насловне стране најаве заслужују сваки респект. Путујући у Панчево, на првенствену утакмицу Српске лиге група Војводина, били су блиски посматрачи удеса на друму, у коме за длаку нису учествовали, али су играчи овог клуба, из села које се налази на северозападном делу општине Сремска Митровица, у подножју Фрушке Горе и које број тек 15оо становника, показали да и9мају велика срца: напустили су аутобус, помогли да се повређени путници изваде из слупаних аутомобила, док је комесар за безбедност Милан Тодоровић зграбио апарат за гашење пожара и учинио да оба несрећа не добије трагичније размере. Онда су момци сели у аутобус, отишли у Банат и победили домаћина резултатом 4:0. Тријумф кога су остварили на људском плану нема цену! Браво Хајдук, браво млади Дивошани...

Последњи гренд слем у сезони, Ју-Ес опен почиње данас мечом Чоинског и Карбаљеса Баене. На турниру учествују петорица српских тенисера, а предводи их Новак Ђоковић, у борби за своју стоту титулу, пету на овом гренд слему и рекордну 25. у каријери са највећих турнира.  Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић, у Њујорку предводи експедицију коју још чине и Ласло Ђере, Миомир Кецмановић, Хамад Међедовић и Душан Лајовић.  Ђоковићева прва препрека ка 100. титули у каријери биће Молдавац Раду Албот.

Репрезентација Србије у баскету три на три поражени су у финалу Европског првенства са 18:17 од домаћина Аустрије. Заустављен је низ српских баскеташа од пет узастопних европских злата, али је свеједно успех и даље огроман, многе земље Старог континента могу сао да маштају о звању вицешампиона. Бронза је припала Литванији која је савладала Швајцарску са 21:18.

Осврнућемо се и на минуо коло Супер лиге Србије. Било је интересантних мечева, чини се да клубои улазе у праву форму. Најинтересантније је било на стадиону у Зајечару, на коме је већ у првом полувремену постигнуто пет погодака. У наставку их је такође било, па је дуел између ОФК Београда и Радничког завршен резултатом 3.5. Разговарамо са шефом струке Крагујевчана, који каже да је задовољан ефикасношћу клуба, али да одбрана његовг клуба мора далеко боље да реагује у одсудним тренуцима.

Биће, наравно, идругих алтуелних информација из земље и света, када је спорт у питању, што се подразумева када је ова емисија у питању. У реализацији учествују Дејан Булајић и Љубинка Добриловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару