Читај ми!

Љубав неузвраћена

На стотине медаља освојили су српски спортисти у разним дисциплинама, али наш човек и даље највише воли фудбал, који му- сем часног изузетка Црвене звезде 1991.године- баш ничим није узвратио. Заиста љубав у једносмерној улици, којој се не види проходност ни у годинама које долазе. Од вечерас се играју утакмице осмине финала Европског шампионата, па ћемо у њима уживати без нервирања, пратити лепе потезе оних који се боље сналазе у овом спорту. Наш први гост је Дарко Тешовић, актуелни тренер ФК Нови Сад, добро познат јавности као одмерен, културан, укратко иситнски џентлмен крај фудбалског терена

Миленко Киковић, такође познати фидбалски тренер, придружиће нам се ового суботњег поподнева. Највећи успех у струци му је освајање националног купа са Сартидом из Смедерева, после победе над Црвеном звездом. Запамћен је и као најефикаснији играч Рада свих времена, на Бањици је оставио срце и душу, и као голгетер и као тренер. Чућемо како је Киковић доживео досадашњи ток шампионата Старог континента.

Душан Кљајић, тренер који је неколико успешних тренерских сезона имао у Азији, с посебном пажњом прати селекцију Грузије на ПЕ. Паралелно, и клупске утакмице ове земље, јер у њој брани његов син Филип, некадашњи голман Партизана. Торпедо, чију мрежу брани Филип, јуче је у Супер купу Грузије, после извођења пенала, савладао Динамо из Батумија. Мало о томе, мало о нашима у Немачкој, мало о онима који још играју на ЕП- све то данас, са нашим гостом.

У студију ће нам се, у последњем сату, придружити наше колеге Владе Радичевић и Милан Биговић. Они су на лицу места, у Гелзенкирхену, Аугзбургу и Минхену пратили игре наше репрезентације и за Радио Београд 1 извештавали о свему. Вратили су се у Србију синоћ и данас износе прве утиске слушаоцима нашег породичног магазина `Време спорта и разоноде`.

Током емисије чућемо и низ прилога и звучних записа из света културе, јавног и уметничког живота. Неће изостати ни предлог јеловника за недељни ручак витеза кулинарства Милијана Стојанића. У реализацији емисије учествују Дарко Милосављевић, Катарина Епштајн и Александар Радовић.

 
 Уредник и водитељ је Жељко Стефановић
Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару