Читај ми!

Време фудбала – ЕП Немачка 2024.

На Европском првенству у фудбалу данас се играју три утакмице: Хрватска- Албанија, Немачка- Мађарска и Швајцарска- Шкотска. Репортери Радио Београда 1 Владе Радичевић и Милан Биговић, заједно са нашим државним тимом, данас се селе у Минхен, где ће Србија сутра играти своју утакмицу са селекцијом Словеније, од 15 часова. Данас ће изабраници Пиксија Стојковића обавити последњи тренинг пред овај сусрет који је од изузетне важности за репрезентацију Србије.

Уз остале, чућемо данас једног од голмана наше селекције Ђорђа Петровића, кога је у Немачкој дочекала радосна вест да је добио кћерку, као и Ивана Илића. Укључићемо се и у поподневну прес конференцију српске репрезентације, на којој ће се јавности обратити селектор Стојковић и голгетер Митровић. У сусрет сутрашњој утакмици, разговарамо и са нашим тренерима који из Србије прате дешавања на Европском шампионату.

О Европском првенству ће нам причати и фудбалски тренер Дејан Николић, до пре неки дан тренер Радничког из Сремске Митровице, као и селектор футсал репрезентације Србије Дејан Мајес. Неће бити лако ни српским клупским представницима на европској сцени, данас су жребом добили жестоке ривале у квалификацијама. Фудбалери Партизана играће против кијевског Динама у другом колу квалификација за Лигу шампиона, док ће Војводина- у квалификацијама за Лигу Европе- играти са колегама по боји дреса, црвено-белима из Амстердама, екипом Ајакса. У квалификацијама за Лигу конференције, Раднички из Крагујевца ће играти с бољим из дуела Морнар Бар- Динамо Тбилиси.

Од осталих новости издвајамо: српска пливачица Ања Цревар пласирала се у финале трке на 400 метара мешовитим стилом на Европском првенству у Београду. Амерички кошаркаш Ајзеа Кенан нови је кошаркаш Црвене звезде. Кевин Пантер ће после три сезоне у Партизану играти у тиму Барселоне. У реализацији емисије учествују Слободан Малетић, Милош Панић, Катарина Епштајн и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије