Читај ми!

`Орлови` у гнезду навијача

Репрезентативци Србије по доласку у Немачку, одрадили су у Аугзбургу први тренинг пред Европско првенство, а њему је присуствовао и значајан број навијача. Више од најављених 2.800 навијача окупило се на стадиону "Росенау" у дресовима Србије, са заставама, најмање још хиљаду било их је испред овог објекта. Шампионат Европе почиње 14. јуна, а Србија ће играти у групи Ц са селекцијама Енглеске, Данске и Словеније.Прву утакмицу на Евру "орлови" ће одиграти 16. јуна против Енглеске у Гелзенкирхену. Наши репортери Владе Радичевић и Милан Биговић јављају се из Аугсбурга, где се већ осећа грозница једног овако значајног такмичења, на коме су наши `орлови` после тачно 24 године.

Током данашње емисије, која је само увод у наше `специјалке` из Немачке, данас ће говорити др Милован Бојић, задужен за здравље читаве српске експедиције, као и физиотерапеут државног тима Виктор Вујошевић. У Немачкој су и селектори свих млађих селекција Србије, међу њима и Љубинко Друловић. За Радио Београд 1 говори и директор репрезентације Стеван Стојановић. Одржана је и конференција за наше и стране медије, Стрхиља Павловић данас је био `пожарни` и одговарао на разноразна питања представника медија.

Ангелина Топић и Адриајана Вилагош допутовале су са Европског првенства у атлетици у Риму, на коме су обе освојиле по сребрну медаљу. Ангелина у скоку увис, Адриана у бацању копља. Петар Јакшић нови је ватерполиста Радничког из Крагујевца. Александар Станојевић, трећи пут у каријери, седеће на клупи Партизана, данад је и званично у тој улози представљен људима из медија.Уговор са клубом из Хумске потписао је на три године.

И ето, тек што није почео Европски шампионат у фудбалу. Званично отварање на програму је сутра, када ће прву утакмицу првенства играти домаћин Немачка и селекција Шкотске. Прво вече највећег такмичења Старог контиента у фудбалу пратиће и наше колеге с лица места. У реализацији данашње емисије учествују Слободан Малетић, Снежана Пантовић и Срђан Манојловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.


Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије