Читај ми!

Одлука у Парку принчева

Фудбалери ПСЖ-а дочекаће Борусију из Дортмунда у другом мечу полуфинала Лиге шампиона. Немачки клуб Борусија након победе у првом мечу са голом вишка путује у Париз и нада се бољем резултату у односу на претходно гостовање на "Парку принчева" из септембра претходне године. Са друге стране, ПСЖ на ново учешће у финалу чека четири године. Парижани за сада немају ниједан трофеј елитног европског такмичења у својим витринама, а у једином финалу до сада су такође изгубили од Бајерна. Сутра, у истом термину, од 21 час, играју други полуфинални сусрет Реал Мадрид и Бајерн Минхен. Разговарамо о вечерашњој утакмици, али и другим фудбалским темама са Радетом Ђуровићем, некадашњим играчем, судијом и контролором, већ годинама спортским аналитичарем 

Овог поподнева, кад смо већ код фудбала, играју се утакмице плеј аут групе Супер лиге Србије, као и у обе групе Прве лиге Србије. Много интересантних утакмица, много амбиција и жеља за пласман у више рангове такмичења, али и борба за опстанак у постојећим- одликују овај спортски уторак. Непосредно пред почетак утакмице његовог Радничког из Сремске Митртовице у Оџацима, са неугодним Текстилцем, за нашу емисију прича Дејан Николић, шеф струке екипе из срца Срема.

Истински дерби женског фудбала игра се у недељу од 15 часова на терену иза јужне трибине стадиона Рајко Митић. Дерби сезоне, дуел фудбалерки Црвене звезде и суботичког Спартака, утакмица истине, у коју обе екипе улазе с неслривеним циљем да тријумфују. Тренутно црвено-беле девојке имају 4 бода предности на табели, а Суботичанкама је адут што су већ 12 година узастопоно шампионке државе. Хоће ли традиција бити прекинута- видећемо тамо где треба, на терену. Данас разговарамо са Бојаном Маћешићем, тренером ЖФК Црвена звезда, који је дошао тихо у клуб, али има све шансе да уђе у историју освајањем прве титуле овог тима.

Неочекивано богат спортски дан, кога ћемо испратити у овој емисији кроз прилоге, звучне записе и разговоре. У реализацији учествују Мирослав Антонијевић, Владе Радичевић и Љубинка Добриловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.


 

 


Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара