Читај ми!

Пази, даме ударају!

Четрири представнице Србије бориће се данас, почев од 17 часова, за златна одличја на Европском шампионату у боксу: Кристина Нађ Варга, Сара Ћирковић, Кристина Калухова и Наталија Шадрина ( на насловној страни најаве ) . Финале за мушкарце биће одржано сутра, наша земља је већ обезбедила укупно 20 медаља на првенству које се одржава у дворани `Александар Николић`.Црвена звезда је нови првак Србије у одбојци, пошто је у мајсторици савладала синоћ вечитог ривала Партизана. Код дама- најбоље је поново Јединство из Старе Пазове, после победе у три сусрета са обреновачким ТЕНТ-ом. Гост у студију је одбојкашки тренер и врсни познавалац овог спорта, наш стручни консултант Никола Јерковић.

Представљамо овог поподнева и академију фудбала Депортиво, која је недавно, на посебан начин, обележила две године постојања и успешног рада. Безбедност деце је централна брига клуба, а реализација УЕФА Сејфгардинг пројекта обезбеђује сигурно окружење за сваког појединца. Други рођендан је обележан на безмало холивудски начин, био је то својеврсни шоу, у оквиру кога су сви малишани добили нове дресове, док су њиховим родитељима додељене захвалнице за посебан допринос који пружају. Гост нам је један од оснивача Депортива- Милорад Новаковић, иначе регионалникоординатор за базични фудбал ФС Београда, као и двојица дечака који бране боје овог клуба, односно похађају академију: Владимир Паунић и Андрија Каноти.
Бане Ексер и каубоји пре два дана одржали су изузетно успешну промоцију албума Дуге ног иксерице, уз присуство познатих имена домаће рок сцене и наравно- каубојки, чланица овог састава. Њихов албум, замишљен као кантри прича, има 14 нумера, укључујући и пар обрада с препевима, у њихову реализацију такође је укључена елита овдашње музичке гарнитуре. Први наступ под овим именом Бане Ексер и његова ведра дружина имаће у петак, 17. маја у земунском клубу Фест, потом и у Новом Саду. Данас ће са нама бити управо Бранислав Остојић, као и виолонисткиња бенда Невена Ракић Ненси.
 
Победник групе РТС, екипа Ветерана , била је данас актер суперфинала у фудбалу меморијала "Играјмо за 16" , за ривала је имала победника групе Градови, тим Пожаревца. Утакмицу је пратио наш Владе Радичевић. Као и обично, током поподнева стиже и нови предлог јеловника за недељни ручак, о коме брине витез кулинарства Милијан Стојанић, као и низ прилога и звучних записа из света културе, јавног и уметничког живота. У реализацији емисије учествују Саша Хајдин, Катарина Епштајн и Александар Радовић.
 
Уредник и водитељ је Жељко Стефановић
 
 
 

 

 

 

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара