Читај ми!

Какав је статус радника који нам достављају храну?

Платформе за доставу хране масовно се користе у Србији већ пет година. Купци и продавци добили су један нови вид услуге, али ова област законски није до краја регулисана. Европска Унија је Стратегију јединственог дигиталног тржишта представила пре девет година, али су пратећи прописи усвијени тек у марту ове године. Како је у Србији, чућемо у прилогу Сандре Цвијановић.

Чућемо и репортажу из Горњег Милановца, где све већиброј старијих грађана похађа обуку за рад на компјутеру.
У сусрет предстојећим празничним данима посвећујемо пажњу и возачима двоточкаша. У програм ће нам се укључити Владимир Јефтић, председник Асоцијације за безбедност мотоциклиста.

Саговорница у емисији биће нам и Драгана Радошевић из Асоцијације АФА, а разговараћемо о томе како да што више девојака буде укључено у информационо-комуникационе технологије.

Позваћемо све слушаоце да током празника не забораве на добровољно давање крви. Где и како могу учитини ово мало добро дело, рећи ће нам Мира Кнежевић из Институт за трансфузију крви.

Милован Филиповић, глумац и оснивач манифестације „Игорови дани" најавиће нам које ће представе у режији прерано преминулог редитеља Игора Вука Торбице бити изведени од 25. до 29. априла у Српском народном позоришту.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић.

Пробудите се уз Радио Београд 1!

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се