Читај ми!

Породична прича

"Родитељске перспективе: Осећања и јасне границе" назив је прве регионалне конференције коју организује Фондација "Новак Ђоковић" 10. маја у МТС дворани.

Домаћи и регионални стручњаци ће се окупити и говорити на тему родитељства, раног развоја и адолесценције. Међу стручњацима који ће говорити о успешним праксама и програмима за родитеље је и гошћа данашње Породичне приче, психолог Смиљана Грујић.

Који су то све изазови са којима се родитељи суочавају, како поставити границе у васпитању, а како изградити поверење, како решити неспоразуме у међуљудској комуникацији, како препознати осећања деце, када почиње и да ли васпитање има "рок трајања" само су нека од питања за нашу гошћу. Наравно, биће речи и о дигиталном насиљу, будући да је наша гошћа коаутор приручника намењеног запосленима у образовању "Дигитално насиље - превенција и реаговање", али и дугогодишња менторка програма "Школа без насиља".

У гостима су нам и реплике родитеља тинејџера из телевизијских серија, али и приче из емисије Добро јутро децо, јер конкурс за кратку причу за децу "Јелена Билбија Лапчевић" је отворен до 15. маја.

Аутор - Слађана Бушић.

Фамилиологија Фамилиологија

Autor:
Редакција за децу и младе

Програм за децу и младе Радио Београда 1 постоји пуних шест деценија. Од тренутка када је Радивоје Лола Ђукић добио «партијски» задатак да организује нешто што би деци тих година било забавно и корисно, он је, талентован и мудар, направио дечју групу. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара