Читај ми!

У апотеку по савет о вакцинама

Медицинска струка улаже велики напор да се избори са великим отпором вакцинацији, а недавно им се придружила и Фармацеутска комора Србије програмом едуковања фармацеута који ће имати улогу саветника. До сада их је већ 250, а како их пронаћи и шта је њихова конкретна улога сазнаћемо у разговору са Јасном Андјелковић из Фармацеутске коморе Србије.

Прошле седмице задесио нас је прави метеоролошки ролеркостер. После периода правих летњих температура најављена је била драстична промена времена, али су многи остали у чуду због количине прашине која ју је пратила. На колима и прозорима јос су видљиви трагови прашинске олује, а стручњаци кажу да ће их убудуће бити све чесће. Једна од њих је професорка Пољопривредног факултета у Београду, Ана Вуковић Вимић, која већ дуже изучава ову појаву.

Више од 170 компанија и 1400 лидера и професионалаца из авио-индустрије, учествовало је на дводневном регионалном скупу посвећеном цивилној и војној ваздухопловној индустрији. На агенди је било пуно занимљивих и значајних тема, попут летећих таксија, будућности авио индустрије, проблемима у које су запали неки од највећих светских произвођача....Више детаља сазнаћемо у разговору са организатором Ваздухопловног самита Петром Војиновићем, уредником портала Танго сиx.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара