Читај ми!

Европа у Београду

Шампионат Европе за сениоре и сениорке, уз учешће 337 такмичара (216 у мушкој и 121 у женској конкуренцији) почиње данас у Београду. Публика у Хали "Александар Николић" гледаће до 28. априла најбоље боксерке и боксере Европе у мисији која за циљ има освајање медаље и трона европског шампиона. Радио Београд 1 је пратио комплетне припреме нашег државног тима и, разумљиво, свакодневно ће извештавати са највеће смотре Старог континента у племенитој вештини.

Мадридски Реал је, после извођења једанаестераца, избацио Манчестер Сити из завршнице Лиге шампиона, своје место у полуфиналу нашао је и Бајерн, минималном победом над Арсеналом. Немци сада имају две екипе у завршници елитног такмичења, ту је и Борусија из Дортмунда, као и француски Пари Сен Жермен. Данас се играју утакмице четвртфинала Лиге Европе и Лиге конференције. Наш стручни консултант је фудбалски тренер Славољуб Ђорђевић.

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и другу победу у утакмици финала плеј офа над вечитим ривалом. Само један тријумф их још дели од тотуле првака Србије. У женској конкуренцији, данас се игра први сусрет у оквиру похода на трон, у Старој Пазови Јединство је домаћин екипи ТЕНТ-а од 19 часова. Претходно су изабранице Јова Цаковића биле боље од Звезде, док је ТЕНТ- после тромеча- надвладале Железничар из Лајковца. Одбојкашка дешавања коментарише спортски директор Партизана Душко Николић

Рукометашице Србије вечерас после 18 часова сазнаће имена ривалки у групи на Европском првенству, у то време биће обављен жреб у Бечу. У првенственој утакмици за мушкарце- прекид у Лесковцу: играчи Црвене звезде повукли су се са паркета шеснаест минута пре краја, при вођдтву домаћина 25:22. О овим и другим вестима из света спорта у данашњој емисији коју припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.



 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво