Читај ми!

Фудбал са друге планете

Вечерас нас очекују још два фудбалска спектакла у последњим реванш мечевима четвртфинала Лиге шампиона. Од 21 сат састаће се Бајерн-Арсенал и Манчестер сити-Реал Мадрид. Прошле седмице на ова два сусрета постигнуто је, укупно, 10 голова, на оба меча није било победника и претпостављамо да нас очекује још по 90, а можда и 120 минута, фудбала који ћемо памитит и препричавати. Синоћ, у полуфинале пласирали су се Пари сен жермен и Борусија из Дортмунда. ПСЖ је победио у Барселони са 4:1, док је Борусија на свом терену била боља од Атлетико Мадрида са 4:2.

Алберт Нађ ће, ипак  водити Партизан уместо суспендованог Игора Дуљаја на предстојећем суботњем вечитом дербију, резултат је компромиса који је на иницијативу директора Милоша Вазуре направљен у Хумској.

У првом мечу четвртфинала регионалне кошаркашке АБА лиге Партизан вечерас од 18 часова и 30 минута дочекује Игокеу. У плеј ину евро лиге састаће се Басконија и Виртус. Победник тог сусрета састаће се са Реалном, а  Макаби је обезбедио мечеве са Панатинаикосом. Евро лига казнила је Милоша Теодосића са две утакмице због инцидената у мечу са Ефесом. Теодосић, или Црвена звезда, мораће да пласти још 15.000 евра.

Наш олимпијски тим бројнији је за још једног члана, то је стрелац Лазар Ковачевић који је квоту обезбедио у Рио де Жанеиру.

У другој финалној утакмици плеј-офа за одбојкаше од 19 часова играће Партизан и Црвена звезда. Црвено-бели воде у серији са 1:0.

На тениском турниру у Барселони Душан Лајовић игра против Француза Имбера. Рафаел Надал се нешто касније састаје са Аустралијанцем Де Минором.

Спортски журнал уређује и води Дејан Николић


 


 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво