Читај ми!

У сусрет Паризу

У сусрет предстојећим Олимпијским играма, о својим плановима, току припрема и такмичењима која им предстоје до Игара, очекивањима пред Париз 2024, али и темама које нису искључиво спортске, са представницима медија су разговарали: рвач Александар Комаров, одбојкашица Александра Узелац, стрелац Дамир Микец, боксери Наталиа Шадрина, Вакид Абасов и Сара Ћирковић, веслачица Јована Арсић и кајакашице Милица Новаковић, Марија Достанић, Анастазија Бајук и Дуња Станојев. Наш  микс дубл у стоном тенису, у саставу Димитрије Левајац и Изабела Лупулеску ,учествоваће данас и сутра на светском олимпијском квалификационом турниру у Хавирову, па је реално очекивати да се српска делегација бројчано повећава из дана у дан.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра са Италијаном Лоренцом Музетијем меч осмине финала мастерса у Монте Карлу. Миомир Кецмановић изгубио је од Бугарина Григора Димитрова резултатом 2:0 (6:4, 6:3) у другом колу.

Кошаркаши Партизана навијају за Звезду! Истина жива, црвено-бели гостују Ефесу, уколико би начинили изненађење- омогућили би вечитом ривалу да уђе у плеј ин Евролиге. Колико је то реално, посебно ако се има у виду да је турски клуб као ретко кад комплетан, друго је питање, али за објективне поштоваоце спорта то није проблем- увек навијамо за наше, а како бисмо другачије ?

У лиги шампиона видели смо синоћ још две изузетне утакмице и чак осам погодака, ефикасни су били сви четвртфиналисти током ова два дана. Данас су на програму утакмице Лиге Европе и Лиге конференције. Одбојкаши чекају још једног финалисту плеј офа- о томе вечерас у дворани Језеро у Крагујевцу одлучују Раднички и Партизан.

Пратимо помно припреме боксерске репрезентације за ЕП у Београду од 18. до 28. априла, данас нам је саговорник Алмир Мемић. Зоран Гајић, министар спорта у Влади Републике Србије и Марко Кешељ, државни секретар за спорт, посетили су данас градилиште Националног тренажног одбојкашког центра у Београду.

Футсал репрезентација Србије апсолутно има свој лик и физиономију, селектор Дејан Мајес са сарадницима увелико гради костру екипе која би могла још дуго да буде на окупу, можда и читавих десет година. После успелих проба са Мароком и Италијом, наши футсалери вечерас лете у Русију, у Санкт Петербургу ће одиграти две пријатељске утакмице са јаком селекцијом домаћина.

О овим и другим догађајима из домаћег и међународног спорта- данас на програму Радио Београда 1. Емисију припрема Спортска редакција Радио Београда 1. У реализацији учествују Мирослав Антонијевић и Бранислав Јерковић

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

 

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару