Читај ми!

Бесплатне ХПВ вакцине за студенте

Од прошле седмице у Студентској поликлиници у Београду млади до 26 година могу бесплатно, уз оверену здравствену књижицу, да приме ХПВ вакцину. Она је иначе препоручена за децу тинејџерског узраста од 12- 19 година. О томе је Николина Миљковић разговарала са докторкома Милом Паунић, епидемиологом у Студенсткој поликлиници.

Истраживање које је урадила канцеларија Уницефа у Србији, показује да предмет грађанско васпитање похађа трећина ученика и да је он највише заступљен у средњим стручним школама. Шта нам говори ово истраживање и који би требало да буду следећи кораци разговарамо са психологом Елеонором Влаховић, саветницом за грађанско васпитање у Заводу за унапређење образовања и васпитања. 

Комплетна реконструкција лесковачке Опште болнице почела је пре 15 месеци. На адаптацији леве стране главне болничке зграде завршено је 96 одсто радова. Ускоро би требало да стигне и нова опрема а потом и пресељење. О томе Данијела Коцић.

Данас почиње пролећна 53. по реду Београдска недеља моде, на којој ће се до 17. априла представити позанта дизајнерска имена и млади талентовани креатори. Наш саговорник је Ненад Радујевић оснивач ове модне манифестације.

Бићете у прилици да чујете и разговор Катарине Епштајн са члановима бенда Канда, Коџа и Небојша о концерту који организују поводом 10 од албума "Воља за ноћ".

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара