Читај ми!

Електронска наплата путарине у региону

Сви који путују колима, било због посла или из задовољства, ускоро ће моћи да плаћају путарине електронским путем и у Црној Гори и Хрватској. После Северне Македоније, у систем јединствене електронске наплате путарина од овог месеца требало би да буде укључена Црна Гора, а од маја и Хрватска. Током ове године треба очекивати ову могућност и у Босни и Херцеговини и Грчкој. О овој теми колегиница Николина Миљковић разговарала је с Миодрагом Поледицом, помоћником директора ЈП Путеви Србије.

У емисији ћемо говорити и о томе какве су навике деце у Србији по питању здравља, што укључује исхрану, али и коришћење интернета. У госте нам долази Јелена Гудељ Ракић, начелница Центра за промоцију здравља у Институту за јавно здравље Србије.

У програм ће нам се укључити Иван Аранђеловић, уредник филмског програма Дворане културног центра Београда, и најавити Фестивала финског филма који се одржава од 11. до 15. априла. Поред тога, имаћемо и бесплатне карте за најбрже слушаоце.
Чућемо прилог о дизајнерки текстила Марији Иванковић Јуришић која је добила награду за предузетницу године Западног Балкана.
Преносимо Апел МУП-а да се не спаљују стрњика, трава и ниско растиње, као и позви Института за давање крви да се грађани одазову на акције добровољног давања.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво