Читај ми!

Црвено-бели (не)постојећи пенали

За нама је комплетно 27. коло фудбалске Суперлиге Србије. На врху се ништа заначајније није догодило, Црвена звезда и даље има 4 бода прендости у односу на Партизан, а црвено-бели су у Ивањици победили домаћи Јавор са 3:0. Први погодак гости су постигли из једанаестерца који је изазвао много коментара и сумњи ун одлуку главног судије Николића. Наш гост коментатор, судијски експерт, Раде Ђуровић анализира и тврди да је казнени ударац престрого досуђен, односно да није било елемената за исти, иако је пенал иницирала ВАР соба. Партизан се мучио, али на крају ипак победио Спартак и остао на бодовној разлици која му даје наду да трка за шампиона још није одлучена.

Кошаркаши Партизана вечерас у Подгорици од 19 сати и 30 минута играју одлучујућу утакмицу за позицију број 2 пред плеј оф, против директног конкурента, домаће екипе Будућности. Црно-бели не блистају ове сезоне, победник овог сусрета имаће предност домаћег терена у пројектованом полуфиналу у борби за шампиона АБА лиге. Црвена звезда сутра дочекује СЦ Дерби и има шансу да и теоретски обезбеди прво место. Данас се још састају Мега и Сплит. Игокеа је савладала ЦИбону, ФМП је славио у Задру, а Морнар је био бољи од Борца.

Познати су сви учесници полуфинала одбојкашког плеј-офа. Играће Црвена звезда-Карађорђе и Раднички Крагујевац-Партизан. Прве утакмице на програму су 5-ог априла, реванши 3 дана касније,а евентуалне мајсторице 11. следећег месеца. Код дама у полуфиналу се састају Јединство Стара Пазова и Железничар из Лајковца, док ће ТЕНТ сачекати победника мајсторице између Црвене звезде и Уба.

Јуче је у Београду одржан светски шампионат у Кросу, који је за организацију добио највише оцене челника светске атлетике. Говорићемо и о боску, односно предстојећем првенству Европе.

Уредник и водитељ: Дејан Николић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара