Читај ми!

Звезда код краља

Кошаркаши Црвене звезде у 20 часова и 30 минута гостују лидеру Евролиге, Реалу из Мадрида, у 32. колу Евролиге. 

Црвено-бели су изгубили математичке шансе да се нађу међу 10 најбољих екипа такмичења и обезбеде плејин. Други српски представник - Партизан синоћ је изгубио на домаћем терену од Олмпијакоса са 74:69.

Хрватски кошаркаш Тони Кукоч је иначе данас у Дому омладине имао најаву премијере филма са њим у главној улози, а у режији Сабахудина Топлабећиревића под називом ‘’Магична седмица – Тони Кукоч’’. Филм ће сутра доживети премијеру на Мартовском фестивалу у Београду.

Пре 45 година освојена је прва европска титула, кошаркашице Црвене звезде постале су првакиње старог континента. У финалу против екипе БСЕ из Будимпеште, чудесна, убедљива победа са 97:62.

Сутра у Београду се одржава Светски шампионат у кросу, у Парку пријатељства на Ушћу. Данас су га најавили председник Светске атлетске федерације Себастијан Коу, Веселин Јевросимовиц Председник атлеткског савеза Србије, и Александар Шапић као председник привременог органа града Београда.

Наставља се домаћи фудбалски шампионат. Чукарички је дочекао Нови Пазар, остали парови су Радник - Војводина, ИМТ - Железничар из Панчева и ТСЦ - Вождовац. 

Данас се играју други мечеви четвртфинала плејофа за одбојкашице у домаћем првенству. У првим сусретима, славиле су играчице Јединства, Железничара, Црвене звезде и ТЕНТ-а.

Уредник и водитељ Милош Панић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара