Читај ми!

Црвени за Црно беле

У 31. колу кошаркашке Евролиге Црвена звезда од 19 часова дочекује Виртус. Црвено-бели више немају ни теоретских шанси да се нађу међу тимовима који ће кансије конкурисати за саму завршницу, али могу евентуалном победом да помогну вечитом ривалу, Партизану, који се грчевито бори за 10. позицију која води у плеј-ин. Црно-бели су синоћ до пред крај треће четвртине били равноправан ривал прваку Европе, мадридском Реалу, али су онда гости све решили у само 3 минута.

Данас су на програму две утакмице регионалне АБА лиге. Борац дочекује Задар од 19 часова, док ће два сата касније играти Сплит и Цибона.

Наши фудбалери доживели су синоћ у Москви прави резултатски дебакл против Русије која је одиграла прву међународну утакмицу после две године. Пораз од 4:0 опомиње и укључује последњи аларм у државном тиму пред Европско првенство које је на програму овог лета. Следеће провера је на Кипру, у понедељак.

Босна и Херцегоина поражена је у баражу од Украјине, а Црна Гора је са новим селектором Робертом Просинечким победила Белорусију у пријатељском одмеравању снага.

Ласло Ђере остао је наш једини представник на тениском мастерсу у Мајамију. Ђере је био бољи од Чак Вонга, следећи ривал му је Рус Карел Хачанов. Душан Лајовић поражен је од Француза Гаела Монфиса.

Селектор атлетске репрезентације Един Зуковић саопштио је списак са именима 13 такмичара који ће нас представљати на светском првеснтву у Кросу, 30. марта у Београду.

Уредник и водитељ: Дејан Николић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво