Читај ми!

Партизанов поход

Кошакраши Партизана вечерас дочекују екипу Басконије у 30. колу Евролиге. Утакмица у Штарк Арени почиње у 20 часова и 30 минута, а ово ће бити прво од три у низу домаћинства црно-белих које их очекује до 32. кола. 

Партизан се уочи овог сусрета налази на 10. позицији табеле са 13 победа, Баскноија је осма са три победе више. Ово је недеља дуплог кола у Евролиги, тако да ће Партизан већ у четвртак дочекати Реал Мадрид, Црвена звезда сутра дочекује Панатенаикос од 20 часова, а у петак Виртус из Болоње.

Вечерас у 19.00 часова биће одржан жреб за мушки и женски кошаркашки турнир на Олимпијским играма 2024. Обе селекције Србије сазнаће имена ривала у групној фази такмичења у Француској. О свим кошаркашким дешавањима своју детаљну анализу износи нам Бранко Јоровић бивши кошаркаш, сада тренер јуниора Црвене звезде.

Ватерполисти Новог Београда вечерас играју у другом колу, друге фазе елитне Лиге Шампиона против Марсеја у Француској. Домаћина ће и на овом сусрету предводити наш интернационалац Андрија Прлаиновић. У Групи А Нови Београд дели прву позицију са Про Реком пошто обе екипе имају по једну победу, Јадран из Сплита и Марсеј су без бодова.

Минулог викенда наши рукометаши одиграли су две пријатељске утакмице у Гдањску са Пољском и забележили две победе. Био је то деби новог селектора Бориса Ројевића који ће прву праву проверу имати почетком маја против Шпаније у баражу за Светско првенство.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.


Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво