Читај ми!

Редовни прегледи, најбоља превенција за рак дојке 

Данас је први дан пролећа, али уједно обележавамо и Национални дан борбе против рака дојке. Рак дојке је најчешћа малигна болест жена у развијеном свету. Ова болест годишње однесе више од 680 хиљада живота у свету. У Србији оболи око 4 600 жена, умре 1 700. Оно што је најважније, овај карцином је излечив у 90 одсто случајева ако се на време реагује. О томе је наша Николина Миљковић разговарала са радиологом Јеленом Симовић из Опште болнице у Сремској Митровици. 

После пола девет угостићемо Филипа Митровића, консултанта за е-мобилност, са којим разговарамо о преуређењу 16 одморишта на ауто-путевима у "зелене оазе", чиме ће се удвостручити број електро пуњача на територији Србије.

50. Позоришни фестивал "Дани комедије" у Јагодини, на којем ће бити додељена награда "Златни Ћуран" за животно дело глумици Олги Одановић, најавиће Соња Тодоровић Шегрт, клегиница са Другог програма Радио Београда.

Са редитељем Лазаром Дубовцем разговарамо о отварању Сцене за децу и младе са сталним репертоаром у Дечјем културним центру Београд на Светски дан позоришта за децу и младе. 

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара