Читај ми!

Недељне спортске посластице

Фудбал, односно мечеви 26-ог кола суперлиге Србије су у центру пажње. Непосредно пред почетак емисије у Лучанима ће бити завршен сусрет између Младсоти и Партизана, а од 16 часова почиње дерби Црвена звезда-Раднички Крагујевац. Крагујевачки састав је у низу од чак 7 узастопних победа, домаћин има императив освајања 3 бода како би остао на лидерској позицији. Вечерас још играју Железничар-Јавор и напредак-Раднички из Ниша. Јуче је ИМТ победио у Сурдулици, ТСЦ је славио у Суботици, Војводина је савладала Нови Пазар, а бодове су поделили Вождовац и Чукарички.

У 23-ем колу региналне кошаркашке лиге Мега је данас победила СЦ Дерби са 88:79, а вечерас од 18 часова Црвена звезда гостује Цибони. Партизан је јуче савладао ФМП, а Будућност је била боља од Борца. У 21-ом колу одбојкашке Супер лиге од 18 часова на програму је вечити дерби између Партизана и Црвене звезде.

Наши рукометаши у Пољској играју пријатељску утакмицу са домаћином, а данас су на програму утакмице последњег кола на три рукометна олимпијска квалификациона турнира. Тим поводом, из Татабање имамо специјалног госта. Реч је о тренеру Драгану Ђукићу који доноси своја очекивања ко ће се пласирати у Париз.

Традицонални боксерски Беогрфадски пбедник вечерас има своје финално вече у дворани Александар иколић, а ми ћемо чути и очекивања наших највећих адута.

У финалу тениског амстерса у Индијан Велсу вечерас играу Карлос Алкараз и Данил Медведев.

Уредник и водитељ: Дејан Николић:

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво