Читај ми!

Вести из света спорта

У Спортском журналу данас говоримо о кошарци, тенису, фудбалу, боксу.

Кошаркаши Црвене звезде гостују у утакмици 28-ог кола Евролиге сјајној екипи Монака. Звезда ће играти ослабљена без петорице играча.

Српска боксерка Сара Ћирковић и боксер Душан Велетић пласирали се у треће коло квалификација за одлазак на Олимпијске игре у Паризу, на квалификационом турниру у Италији.

Почео је тениски Мастерс у Индијанвелсу. Дуел првог кола између српског тенисера Душана Лајовића и Финца Емила Русуворија прекинут је због кише, након што је наш тенисер освојио први сет, са 7:5

Говорићемо о дуелима фудбалске Лиге шампиона и најавити данашње мечеве Лиге Европе и Лиге Конференција. На програму ће бити и прве две утакмице 24-ог кола домаће фудбалске Суперлиге Србије ИМТ НОВИ БЕОГРАД- ЈАВОР 1:0, први гол постигао је Лутовац у 40-том минуту и од 16 часова НАПРЕДАК – ТСЦ БАЧКА ТОПОЛА . У суботу је 172..вечиоти дерби , на стадиону Рајко Митић Црвена звезда дочекује Партизан. Уз апел Звезде да навијачи дођу раније како би се избегле гужве и да не доносе на стадион предмете који су по Закону забрањени.

У Спортском журналу говоримо и о квалификацијама за одлазак на Олимпијске игре наших најбољих боксера и боксерки.

Емисију уређује и води Снежана Пантовић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво