Читај ми!

Спектакл у Мадриду

Данас су на програму још две реванш утакмице осмине финала фудбалске Лиге шампиона. Од 21 сат састаће се Манчестер Сити-Копенхаген и Реал Мадрид-Лајпциг. Сити је све, практично, решио у првом мечу, има предност од 3:1, док се изузетно занимљив сусрет очекује у Мадриду где Реал јури предност гостију од 1:0. Тим поводом гост нам је некадашњи голман Црвене звезде Живан Љуковчан, а чућемо и изјаве тренера победника синоћних дуела, даље су прошли Пари сен жермен и Бајерн. Реч имају Луис Енрике и Томас Тухел.

Почиње први овогодишњи тениски мастерс у Индијан Велсу, први од 9 укупно и трајаће до 17-ог марта. Овај турнир многи називају и Петим грен слемом, а од наших играча двојица ће на терен првог дана. Лајовић игра са Финцем Русуворијем, а Кецмановић за ривала има Италијана Лоренца Сонега. После пет година у калифорнијску пустињу се враћа и Новак Дјоковић који је у првом колу слободан, а у другој рунди не би требало да има проблема. Играће против победника меча Вукић-Мочизуки.

На Копаоник бизнис форуму говорило се и о приватизацији спортских клубова, а учесници панела били су и председници кошаркашких клубова Црвена взезда и Партизан Небојша Човић и Остоја Мијаиовић, као и члан УЕФЕ Зоран Лаковић.

Уредник и водитељ Дејан Николић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво