Читај ми!

Недеља за уживање

Изузетно садржајна спортска недеља је у току, пратимо наше спортисте на међународној и домаћој сцени. У Глазгову је у току последњи дан светског атлетског дворанског првенства. Милица Емини заузела је псоледње место у својој квалифкационој групи на 60 метара са препонама, а вечерас у фианлу скока у даљ наступа наш последњи адут Милица Гардашевић. Подсетимо, Ангелина Топић је у скоку у вис заузела пето место, а Елзан Бибић је заустављен у полуфиналу трке на 1500 метара.

Рукометашице играју у Подгорици са Црном Гором од 18 часова утакмицу 4-ог кола квалификација за европски шампионат. Пре неколико дана Црногорке су победиле голом разлике у Зрењанину.

Фудбалска суперлига улази у изузетно занимљиву завршницу другог дела, пред плен оф и плеј аут. Сигурне победе у 23-ем колу забележили су Црвена звезда и Партизана који су са по 3:1 победили ТСЦ и панчевачки Железничар. Већ следеће суботе на програму је нови “вечити дерби” који ће одлучити, највероватније, о томе која екипа има предност домаћег терена у догравању.

У 21-ом колу ккошаркашке АБА лиге Партизан вечерас дочекује Цедевита Олимпију, док Црвена звезда гостује Морнару у Бару. У финалу националног купа Милан Цига Васојевић за кошаркашице вечерас ће се у Нишу, од 19 часова састати Партизан и Мега.

Уредник и водитељ: Дејан Николић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво